Van de hippe kip

Graag laten wij u kennis maken met onze beestenboel. Bij cattery van de hippe kip hebben wij gekozen voor de  kattenrassen De Ragdoll , Highland fold , Highland straight ook wel genoemd Scottish fold , Scottish straight longhairook hebben we af en toe een scottish fold of straight er bij. In de kleuren Black silver shaded , Red lynx point , Red bicolor , Sealpoint , Bluepoint mitted , Seal tortie lynx point , Blue tortie lynxpoint ,  cream silver tabby , bicolor red en white, black torbie and white en Red shaded Cameo. Je kunt onze poezen en katers bekijken onder tabblad poezen en katers.
deze rassen zijn erg lief van karakter en mooi vandaar deze keuze.

 

Onze honden van het ras Dashond in Nederland beter bekent als Teckel kun je bekijken onder tabblad kennel. We krijgen af en toe een nestje pups in de kleuren Black an tan , Choco an tan , Zilvertijger en Chocotijger. De pups worden in de huiskamer geboren en groeien daar ook op. Ook hebben we nog 2 Fretten Eddy en Freddy een mini shetlander Jolly en een mini varkentje froemel van mijn dochter. Ook mijn zoon heeft een water agaam ook wel chinees water dragon genoemd en een reuzen daggekko en ook nog 2 koeien Betsy en Mina. Het is een gezellige boel hier in huis.

Bij Cattery van de hippe kip worden ook alle dieren veel geknuffeld door onszelf , de kinderen en hun vriendjes en vriendinnetjes , neefjes en nichtje. Ook de Kittens worden in de huiskamer geboren en groeien daar op. Zo hebben wij altijd hele sociale Kittens en Pups die al van alles gewend zijn denk daarbij aan stofzuigen ,  opgepakt worden ,knuffelen en alle huiselijke geluiden. We hebben altijd katten gehad zonder stamboom sinds 2014 zijn wij overgegaan op katten met stamboom. We hebben gekozen voor De Ragdoll en de in Europa nog zeldzaam voorkomende Highland fold / Highland straight ook wel Scottish fold/ Scottish straight longhair of vouwoorkat. Fold betekend gevouwen oren en straight rechte oren. Dit zijn 2 uitzonderlijk lieve en sociale kattenrassen met een hoog knuffel gehalte .Van daar dat Cattery van de hippe kip voor deze rassen heeft gekozen. Ook hebben wij  1 britslanghaar.

Gezondheid , karakter en uiterlijk vinden wij ook erg belangrijk. Daarom zijn alle fokdieren getest erfelijke afwijkingen en worden ze allen gedekt door kater die ook DNA en Fiv en Felv getest zijn. De kittens en pups worden verkocht met een verkoopcontract.Voor meer info of om eens vrijblijvend kennis te komen maken met onze poezen en katers bel , whatsapp of mail. groetjes Yvonne

 

 • Referenties

  • Dag familie. Even laten weten dat we zo'n fijn hondje hebben hij is lief, slim, en gewoon super. groet uit Wehl van Dorus en baasjes

   Corry
  • onze teckel is echt zo'n fijne hond. Los met uitlaten luistert super goed naar de jachtfluit met de grote honden mee hij doet niet voor ze onder en is voor de duvel niet bang. Hij kan ook al kunstjes

   esther
  • Otje van de hippe kip omgedoopt naar boris is echt een super diertje.

   amstelveen
  • Bedankt voor mijn maatje
  • We zijn echt geweldig geholpen door Van de Hippe Kip. We zijn dan ook super blij met de Ragdoll die we gekocht hebben. Alles tot in de puntjes verzorgd. Ga zo door!

   Arnie
  • Wij zijn enorm blij dat we via Van de Hippe Kip onze nieuwe kittens hebben gekocht. Alles goed geregeld. We zullen Van de Hippe Kip zeker aanbevelen bij anderen.

   saskia