Welkom bij Van de hippe kip Cattery & Kennel

Onze cattery ligt in het buitengebied van het Brabantse dorpje Mariahout. Wij zijn een gezin met 2 kinderen die ook net als ons dol zijn op dieren. Heel ons leven hebben wij al katten , honden en andere huisdieren gehad en zijn een kleine hobby fokker. Omdat er sinds juni 2014 voortaan een wettelijke vakbekwaamheidsdiploma nodig is voor het mogen fokken en verkopen van gezelschapsdieren , ben ik een jaar lang naar het Groenhorst college in Barneveld geweest en heb daar in mei 2015 mijn diploma behaald voor de gezelschapsdierenbranche kwalificatiedossier 22236.
En ben ik ingeschreven bij KvK en ministerie van economische zaken. Ook heb ik stage gelopen bij een honden en katten pension en bij een dierenartsenpraktijk. Sinds ik mijn diploma heb , hebben we Cattery van de hippe kip wat uitgebreid met Stamboom katten de Ragdoll en de Highland fold / straight of wel Scottish fold / straight longhair and shorthair ook hebben wij britslanghaar. Ook hebben we soms een nestje Teckelpups. Kijk hier voor onder het tabblad kennel. Al onze fokdieren zijn DNA getest op erfelijke afwijkingen en leven bij ons in het gezin. De katten kunnen via het kattenluik vrij naar buiten in onze grote katten ren (de kattentuin). Alle testuitslagen en stambomen zijn in te zien bij bezoek aan onze Cattery. Ook voor de Teckels hebben wij een grote uitloop buiten waar ze kunnen spelen en ravotten. Wij wensen je veel kijk plezier op onze website namens Maurice , Yvonne ,Anne en Teun en misschien tot ziens .

Lees meer onder tabblad Van de hippe kip

 

 • Referenties

  • Dag familie. Even laten weten dat we zo'n fijn hondje hebben hij is lief, slim, en gewoon super. groet uit Wehl van Dorus en baasjes

   Corry
  • onze teckel is echt zo'n fijne hond. Los met uitlaten luistert super goed naar de jachtfluit met de grote honden mee hij doet niet voor ze onder en is voor de duvel niet bang. Hij kan ook al kunstjes

   esther
  • Otje van de hippe kip omgedoopt naar boris is echt een super diertje.

   amstelveen
  • Bedankt voor mijn maatje
  • We zijn echt geweldig geholpen door Van de Hippe Kip. We zijn dan ook super blij met de Ragdoll die we gekocht hebben. Alles tot in de puntjes verzorgd. Ga zo door!

   Arnie
  • Wij zijn enorm blij dat we via Van de Hippe Kip onze nieuwe kittens hebben gekocht. Alles goed geregeld. We zullen Van de Hippe Kip zeker aanbevelen bij anderen.

   saskia